miercuri, 4 iulie 2012

Snow White Sorrow de Cameron Jace


Cum ar fi daca ai sti ca povestile/basmele pe care le cunosti din copilarie sunt gresite ?
Loki Blackstar in varsta de 16 ani nu este Fat-Frumos. Mama lui este o fantoma. Singurul lui prieten este un Cadillac rosu cu care vorbeste prin intermediul radioului. Acesta arata ca un Inger, dar se comporta ca un nesimtit. Nici nu este de mirare ca a fost dat afara din Rai – aceasta este ultima dintre problemele lui . Loki are nevoie de un loc de munca pentru a-si plati scoala si pentru a avea bani de intretinere.
Loki are totusi un dar rar – este un Vanator de Vise. Este unul dintre putinii oameni din lume care poate vana si ucide demonii nemuritori din vise – acestia nu s-ar mai trezi vreodata.
Atunci cand Loki este trimis pentru a ucide o fata vampir de 16 ani pe care localnicii o numesc Snow White Sorrow, acesta este trimis intr-o lume magica periculoasa. Localnicii sunt de parere ca monstrul este Alba ca Zapada.
Adevarata Alba ca Zapada… traieste in ruinele unui castel antic aflat intr-un oras mic. Ea este descrisa ca fiind oribil de frumoasa, teribil de fermecatoare si rea cand este vorba de iubire.
Ce gaseste Loki ? O prea-frumoasa-fata monstru plina de furie si foarte ranita, care are o poveste epica nepovestita; a faptului ca DE CE Fratii Grimm au modificat basmul, despre cine este Regina cea Rea cu adevarat, de unde a venit oglinda si cine a avut-o in posesie.
Alba ca Zapada a omorat fiecare persoana care a indraznit sa se apropie de castelul in care ea a trait odata cu Regina. In mod misterios, aceasta il lasa pe Loki in viata.

Acest articol se regaseste si pe blogul meu. Imi doresc foarte mult sa apara si la noi.

2 comentarii:

  1. :O vai doamne ce bestiala e cartea...chiar merita citita :D
    Ar fi foarte frumos sa apară și la noi în tara :)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea! ;)