joi, 3 mai 2012

In curs de aparitie la editurile Leda, Nemira si All

La Leda va aparea in curand o carte pe care multi dintre noi au asteptat-o cu sufletul la gura. Eu abia astept sa o devorez...

___________________________________________________________________________________
SPULBERA-MĂ, Cartea întâi din seria ATINGEREA LUI JULIETTE de TAHEREH MAFI

 NU MÄ‚ POÅ¢I ATINGE”,
îi şoptesc.
MINT,
e ceea ce nu-i spun.
EL MÄ‚ POATE ATINGE,
e ceea ce n-o să-i spun niciodată.
TE ROG, ATINGE-MÄ‚,
e ceea ce vreau să-i spun.
Dar când oamenii mă ating,
se întâmplă anumite lucruri.
Lucruri ciudate.
Lucruri rele.

LUCRURI FATALE.


 
Suntem într-o lume care se destramă, stăpânită de foamete ÅŸi violenţă.  Bolile distrug populaÅ£ia, nu mai există păsări care să zboare, iar norii arată ciudat. RestauraÅ£ia, facÅ£iunea politică menită a salva o lume muribundă, dar care, îmbătată de putere, a devenit despotică, domină vieÅ£ile ÅŸi gândurile tuturor.  Ecosistemul  a fost distrus de abuzurile oamenilor, iar unul dintre rezultate este apariÅ£ia unor persoane cu abilităţi ciudate. Printre ele se numără ÅŸi Juliette, a cărei atingere e fatală. Nimeni nu ÅŸtie de ce e aÅŸa, dar RestauraÅ£ia a găsit soluÅ£ia – după ÅŸaptesprezece ani în care a fost ostracizată de părinÅ£i, colegi de ÅŸcoală ÅŸi întreaga comunitate, Juliette este închisă într-o celulă, căci atâta vreme cât nu poate să facă rău, nimănui nu-i pasă de ea.
Timp de 264 de zile, Juliette stă singură între patru pereţi, în 13 metri pătraţi de spaţiu. Însă lumea începe în sfârşit să se răzvrătească, iar conducătorii s-au răzgândit: poate că ceea ce pare a fi blestemul lui Juliette ar putea fi folosit cumva, poate că este exact arma de care au ei nevoie acum. Iar Juliette, după cele 6 336 de ore petrecute în singurătate, trebuie să aleagă: să fie pionul lor sau să lupte împotriva lor.
ÃŽn acest roman de debut absolut electrizant, Tahereh Mafi prezintă o lume la fel de fascinantă precum cea din Jocurile foamei ÅŸi deapănă o poveste palpitantă, cu un super-erou, ce reaminteÅŸte de The X-Men. Având un întreg arsenal de romance, pasiuni arzătoare, intrigi malefice ÅŸi suspans, Shatter Me este o distopie plină de prospeÅ£ime ÅŸi originalitate – piperată cu o doză de paranormal – care în mod sigur îi va lăsa pe cititori nerăbdători să afle continuarea.
  • DREPTURILE DE TRADUCERE AU FOST DEJA VÂNDUTE ÃŽN 20 DE ŢĂRI
  • DREPTURILE DE ECRANIZARE AU FOST ACHIZIÅ¢IONATE DE STUDIOURILE TWENTIETH CENTURY FOX  

  • TAHEREH MAFI are 24 de ani ÅŸi s-a născut într-un orăşel din Connecticut, fiind mezina unei familii de imigranÅ£i iranieni. ÃŽn prezent locuieÅŸte în districtul Orange din California. A absolvit Universitatea Soka din Aliso Viejo, California, ÅŸi este cunoscătoare a opt limbi străine. A călătorit în toată lumea, petrecându-ÅŸi un semestru în Barcelona, unde a avut posibilitatea să studieze literatura spaniolă. Spulberă-mă este cartea ei de debut ÅŸi primul volum din trilogia Atingerea lui Juliette.

    Cartea are 352 de pagini, formatul 13×20 cm ÅŸi va fi cartonată cu supracopertă. PreÅ£ul de listă: 34,90 lei. La precomandă veÅ£i beneficia de reducerea de 25% ÅŸi de transport gratuit.
    Pentru mai multe informaţii despre autoare şi roman, puteţi accesa site-ul: www.taherehmafi.com.

    Trailerul oficial al cărţii:
___________________________________________________________________________________
  *****
___________________________________________________________________________________

 SECRETUL HANNEI
Ediţie de buzunar distribuită pe 8 mai împreună cu revista Bravo

 ÃŽn Rosewood, Pennsylvania, e vacanţă…
Toată lumea se relaxează, dar mai ales Hanna, Emily, Aria ÅŸi Spencer. UcigaÅŸul lui Alison este la închisoare, iar A. a murit. Åži totuÅŸi… în oraÅŸ a apărut o nouă ameninÅ£are.
Eu! Sunt noua A. şi stau la pândă.
Regula numărul unu: să-Å£i cunoÅŸti prada! AÅŸa că sunt cu ochii zi ÅŸi noapte pe Hanna, Emily, Aria ÅŸi Spencer. De regulă, în vacanţă se-ntâmplă multe lucruri ciudate ÅŸi totul rămâne secret. Dar… ia ghiciÅ£i!
Da, eu văd totul. Iar acum vă voi dezvălui toate secretele micuţelor mincinoase.
*
Să-ncepem cu Hanna… Prietenul ei loial, Lucas, pleacă în vacanţă împreună cu familia. Rămasă singură, Hanna merge pe furiÅŸ la fitness, încearcă să-ÅŸi facă o nouă prietenă ÅŸi visează la o întâlnire personală cu antrenorul ei. Ce se întâmplă în cele din urmă cu toate acestea?
DeÅŸi Hanna se străduieÅŸte să Å£ină secret, eu am aflat ÅŸi vă spun ÅŸi vouă…

Cartea are 176 de pagini, format paperback, 10,5×17,5 cm. PreÅ£ul cu revista Bravo din 8 mai 2012 va fi de 10,99 lei.

FRAGMENT
NEFERICITA HANNA
Pentru o fată aşa-zis populară, Hanna ar trebui să mai ia nişte lecţii ca să înveţe cum să fie mai detaşată. Găurile din armura ei de fată cool sunt mai vizibile decât parfumul de liliac al lui Kate. E disperată ca tatăl ei să-i acorde atenţie, e nesigură în dragoste şi are mare nevoie de o nouă prietenă foarte bună (hm, a încercat chiar şi să iasă în oraş cu Kate). Dar teama ei cea mai mare, mai apăsătoare şi mai delicată e asta: că va face o mişcare greşită şi va redeveni ratata grăsană şi urâtă care era în clasele mici.
Poate că mă voi îngriji să-i transform cel mai urât coÅŸmar în realitate. Kate poate că are un motiv să-ÅŸi pecetluiască gura – cu care l-a sărutat pe MoÅŸ Crăciun –, dar eu, nu. Åži sunt atâtea lucruri pe care aÅŸ putea să le povestesc altora! Despre cum a flirtat cu Vince ÅŸi cum l-a pierdut în faÅ£a lui Dinah, despre tabăra grăsanilor sau incidentul cu fursecurile. Åži ăsta-i numai vârful aisbergului. Dacă dezvălui totul – vomatul forÅ£at, minciunile, senzaÅ£ia paranoică jenantă că Mona nu a murit, ci aÅŸteaptă s-o calce din nou cu maÅŸina –, întreg Rosewood-ul va afla cât de dusă cu pluta e Hanna. Åži noi ÅŸtim cu toÅ£ii unde e locul nebunilor: la Azilul din Addison-Stevens. Bucură-te de blugii de mărimea doi cât îi mai ai, Hanna dragă, cămaÅŸa de forţă i se potriveÅŸte la fel de bine oricui…
De una m-am ocupat; mai am trei. În curând o să trecem la domnişorica Emily Fields, blocată în Rosewood cu familia ei, mare iubitoare de Crăciun. Şi, chiar dacă Emily va împodobi coridoarele plină de voioşie, Crăciunul ei nu va fi nici pe departe fericit. Ho, ho, ho!
A.
___________________________________________________________________________________

*****
La editura Nemira vor aparea mai multe carti, dar voi veti decide daca  sunt interesante sau nu, dupa ce le veti citi. :)
 *****
___________________________________________________________________________________
''Pur si simplu sexy'', de Linda Francis Lee
Julia Boudreaux este sălbatică și sexy. Când totul pare să se ducă pe apa sâmbetei, își împachetează pantofii cu toc și renunță la bărbații care-i aduc doar necazuri. Ca să-și păstreze jobul din televiziune, hotărăște să creeze un proiect de succes: o emisiune în care să schimbe un bărbat necizelat din West Texas într-unul sensibil. Ușor de zis, greu de făcut...

Ben Prescott, polițist sub acoperire, este rănit în urma unei misiuni. Incredibil de atrăgător, el revine în viața Juliei, femeia care îi înfierbântase sângele. Ea s-a transformat din Mae West în Maica Tereza și acum vrea să facă din el un tip sensibil. Numai că situația pare să-i scape de sub control. Va putea acest bărbat irezistibil să riște totul pentru o femeie care a dat de bucluc?

 Data livrare precomenzi: 11.05.2012 


___________________________________________________________________________________
*****
___________________________________________________________________________________
''Voi astepta'', de Raymond Chandler


ÃŽN MIEZ DE NOAPTE, ÃŽNTR-O CAMERÄ‚ DE HOTEL…
Domnişoara Cressy stă ghemuită pe canapea ascultând jazz şi aşteptând cu înfrigurare un iubit misterios.

TONY RESECK, DETECTIVUL HOTELULUI…
Primeşte o vizită nedorită din partea fratelui său, membru al unei bande de răufăcători, care îi cere să-l predea imediat pe musafirul anunţat.

DUPÄ‚ DOAR O ORÄ‚ DE LA SOSIRE…
Ajutat chiar de detectiv, mult căutatul individ reuşeşte să iasă din clădire, dar nu şi să scape neobservat.

UN ANUNÅ¢ TELEFONIC…
Strânge ca într-o gheară inima lui Tony. ÃŽn urma unui schimb de focuri…

ÃŽn ianuarie 1935, povestirea UcigaÅŸul din ploaie îl prezintă pentru prima oară pe detectivul Philip Marlowe. Sarcastic, dur ÅŸi băutor de calibru, Marlowe rămâne un om al onoarei, un cavaler al secolului XX, cu di­plomă de universitate ÅŸi înclinaÅ£ii poetice. Douăzeci de ani ÅŸi ÅŸapte romane mai târziu, Marlowe devine sinonim cu termenul „detectiv particular”, iar crea­torul său, maestru abso­lut al ÅŸcolii americane hard-boiled a ro­manului poliÅ£ist.

 Data livrare precomenzi: 27.05.2012 
___________________________________________________________________________________
*****
Si la editura All vor aparea carti frumoase. :) 
*****
_________________________________________________________________________________
''Nono'', de Renata Carageani

Format carte: b5 130x200
Numar pagini: 168
Culoare interior: alb negru
ISBN: 978-973-724-411-6
Data publicatie: 30.11.-0001
Colectie: Strada Fictiunii Contemporan

Aventură, umor şi judecăţi de valoare. Cum arată oamenii, văzuţi din perspectiva amuzantă a unor personaje care nu le ajung nici până la genunchi. O societate bizară formată dintr-un ursuleţ de pluş fugit de acasă, maidanezi conduşi de un câine-colonel şi pisici aristocrate ajunse pe drumuri analizează şi trage concluzii inedite despre lumea oamenilor.
Poate că nu sunt prea deÅŸtept, dar cât am stat acolo, în magazin, am observat că oamenii sunt de două feluri: mari ÅŸi mici. Nu ÅŸtiu de unde îşi iau oamenii mari oameni mici, dar au mare grijă de ei, să nu cadă, să nu plângă. Fac aproape orice să nu-i supere. Micii strigă la ei “mama” ÅŸi vorbesc o altă limbă decât a noastră, pe care marii o înÅ£eleg. Am discutat odată problema asta cu prietenul meu. El susÅ£inea că oamenii mici sunt cei mai importanÅ£i. Cu cât sunt mai mici, cu atât sunt mai importanÅ£i. Avea o teorie, complicată pentru mine, cum că adevăraÅ£ii stăpâni ai lumii sunt cei mici, că li se îndeplinesc toate dorinÅ£ele. Aici nu puteam să-l contrazic, văzusem cu ochii mei. Era suficient ca un prichindel să arate cu degetul spre rafturi ÅŸi unul dintre ai noÅŸtri pleca pentru totdeauna. Åži nu zicea decât “mama!” ÅŸi arăta către noi.
___________________________________________________________________________________
*****
___________________________________________________________________________________
''Africa, dragostea mea'', de Corinne Hofmann 

Format carte: b5 130x200
Numar pagini: 248
ISBN: 978-973-724-402-4
Data publicatie: 30.11.-2001
Colectie: carti adevarate

După nouăsprezece ani de la încheierea minunatei aventuri de care s-a bucurat alături de iubitul său masai, Corinne Hofmann revine în ţinuturile africane pentru a-i face cunoştinţă fiicei sale, Napirai, cu tatăl ei, dar şi cu o parte a familiei sale africane. Africa, dragostea mea, cea de-a patra carte a Corinnei Hofmann, spune povestea revenirii la o familie de care cândva a aparţinut şi împăcarea cu trecutul, dar cuprinde şi alte momente ale călătoriei sale în Africa. Într-un trakking de două luni, trăieşte fascinaţia culturii triburilor kenyene, dar şi tristeţea sărăciei în care se zbat locuitorii mahalalelor din Nairobi, două sentimente care nu fac altceva decât să o apropie mai mult de lumea africană.
Corinne Hofmann s-a născut în 4 iunie 1960 şi a devenit cunoscută odată cu apariţia cărţii autobiografice Îndrăgostită de un Masai, urmată de alte două cărţi de succes, Adio, Africa şi Revedere în Barsaloi. În ciuda dificultăţilor întâmpinate în timpul aventurilor sale, autoarea nu a renunţat la pasiunea pentru călătorii şi scris, iar astăzi îşi încântă publicul cu o nouă poveste captivantă: Africa, dragostea mea.
___________________________________________________________________________________

Pentru lista completa a cartilor in curs de aparitie la Nemira click AICI, iar pentru cele de la All, click AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea! ;)