marți, 29 mai 2012

Horatiu Malaele si ale lui ''Rataciri''...


 “Rătăciri”, de Horaţiu Mălăele – lansare la Bookfest

Editura ALLFA vă invită sâmbătă, 2 iunie, ora 17.00, în standul ALL de la Bookfest la evenimentul de lansare a cărţii “Rătăciri” semnată de actorul Horaţiu Mălăele.

Horaţiu Mălăele este recunoscut astăzi nu doar pentru rolurile magistral interpretate pe scenă şi pe platourile de filmare, ci şi ca grafician. Desenele şi caricaturile lui sunt foarte bine cunoscute. În volumul de faţă nu apar însă nici desene, nici interviuri. 

Actorul şi graficianul îşi surprinde publicul cu o şarjă bine echilibrată de povestiri şi încercări literare. Şi, chiar dacă volumul este intitulat Rătăciri”, cititorul va fi plăcut surprins să constate că autorul nu este deloc un rătăcit pe tărâmul literaturii.

Tot ce face Horaţiu Mălăele, atunci când nu e pur şi simplu excepţional, e de-a dreptul genial. Dovadă acest volum pe care l-am citit cu uimire şi admiraţie. Pe nerăsuflate. Ce mai pot să zic?”, spune Radu Beligan.

Apariţia cărţii Rătăciri, de Horaţiu Mălăele este, pentru Grupul Editoril ALL, un eveniment şi un motiv de bucurie. Este un eveniment pentru că noi credem că avem nevoie de cărţi care să promoveze valori autentice. Ne dorim să punem un accent puternic pe autorii români care pot inspira cu adevărat şi să îi aducem în faţa publicului dornic de cultură.  Rătăciri este, în acelaşi timp, o bucurie, pentru faptul că un profesionist exigent ca Horaţiu ne-a acordat nouă încrederea sa. Sperăm să vă bucuraţi de această carte când o citiţi, la fel de mult cum ne-am bucurat noi când am editat-o!, a declarat Mario Demezzo, CEO Grupul Editorial ALL.

Lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe.
 

 Informaţii de contact:
Tel: 021-402.26.91; Fax: 021-402.26.10; Mobil: 0745.357.250 E-mail: ana.androne@all.ro

Persoană de contact: Ana Maria Androne, Coordonator Marketing

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea! ;)