miercuri, 10 august 2011

You find the right one... at the wrong time...

Atractie. Simteau amandoi o puternica atractie, unul pentru celalalt, ca doi magneti.  Ea nu s-ar fi asteptat in veci sa fie asa, nu credea in existenta acestor lucruri. Credea ca iubirea exista doar in filme si in carti, asa ca socul a fost destul de puternic cand el i-a demonstrat ca si in viata reala exista un lucru atat de frumos.
El, o privea cu ochii sai albastrii, fermecat de zambetul si de seninatatea ei. Ea, era atat de speriata la inceput, speriata ca ar putea fi doar o pacaleala, un joc de-a v-ati ascunselea nesfarsit, ce ar fi sfasiat-o in bucati. Nu stia in ce sa creada: in ochii sai sinceri sau in siretenia baietilor care vor doar sa franga inimi. Dar a citit in el ceva ce a speriat-o si mai mult. Nu mai simtise niciodata asa ceva, cel putin nu ceva atat de intens. El simtea la fel, si incerca sa ajunga la inima ei. Erau potriviti unul pentru celalalt, se completau reciproc, era destul de evident. Chiar si cei din jur observasera acea atractie.
Timpul trecea pe nesimtite si curand veni si vremea despartirii. Ea stia ca nu avea sa uite prea usor acea zi, si noptile si zilele se gandea la el neincetat, dar se mai gandea ca nu avea cum sa fie ceva intre ei datorita distantei. Blestemata de distanta. 
Si o alta piedica era faptul ca el avea pe altcineva, si ironia sortii, ea era prietena cu iubita lui. Cu atat mai multa durere, cu cat ea nu dorea sa isi raneasca prietena. Ea astepta sa vada ce urma dupa acest episod. Doar timpul poate decide ce se va intampla in continuare.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea! ;)